De Spro ZA Powercaster 7000HS is een prachtige Big Pit molen voor het vissen op grote afstanden.

Dit werpkanon is zoutwaterbestendig en daardoor ook te gebruiken als surfcaster.

Met zijn snelle overbrenging haal je snel binnen.

 

Met lijn

De 6000 is een allround molen voor de feeder, karper en roofvis.

Met zijn diepe spoel kan er heel wat vislijn op. 0,30 mm ca. 200 meter.

De slinger kan links en rechts...

 

Met lijn

4 goeie molens

met lijn 

Merk pezon & mitchel invitation 

4 stuks 

Ze gaan ook alle 4 in 1x weg 

 

Te koop 

Goeie molen 

 

Merk : fish expedition 

Jw1000

Met lijn 

De Shimano Alivio FA is een molen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze schitterende molen wordt geleverd met hoogwaardige en unieke eigenschappen. Dankzij het Varispeed systeem en de AR-C spoel kan er ver en precies geworpen worden. Verder zorgt de combinatie van een Shielded RVS kogellager en een rollager ervoor dat de molen soepel draait. Als laatste zorgt de Dyna-Balance techniek voor een vibratievrije rotatie van de rotor. Er zijn verschillende modellen leverbaar!.

Merk: Shimano

Type: Draaihaspel

Maximale slip: Maximale slip: 8 kg

Gewicht: 590 g

Kenmerk: Zoutwater, Met kogellagers, Anti‑terugtrek

Inhaalsnelheid: Inhaalsnelheid: 90 cm

 

Op de spoel zit al lijn

Zebo cool

€ 25,00

Zebo cool

€ 25,00

Merk zebo cool 

Er zit lijn op 

Goeie molen met lijn 

Merk : shimano perfection 3500

Lichtgewicht en duurzaam XT-7 molenhuis en rotor

Voorzien van uitgebalanceerde dubbele slinger

De combinatie van de shielded RVS kogellager en Shimano rollager verzorgen een stabiele en krachtige overbrenging - vergelijkbaar met de performance van 5 gewone kogellager

 4.6:1 overbrenging voor extra draaikracht

Super Stopper II voor direct en probleemloos antiretoursysteem

Met lijn 

De shimano is al vele jaren Shimano's meest verkochte spinning molen in Europa! De shimano is betaalbaar, sterk, solid, soepel en betrouwbaar. Wanneer we deze nieuwe versie vergelijken met de vorige versie, heeft hij een nieuw en modern ontwerp gekregen. Hij draait zeer soepel en alle onderdelen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Daarbij zijn veel onderdelen geüpgraded wat een aanzienlijke verbetering van de slipkracht mogelijk maakte. Dat maakt deze uitvoering ook meer geschikt voor het bevechten van nog grotere vis. De Catana RC is een spinmolen met de slip achterop. Deze molen is perfect geschikt voor vissers die op zoek zijn naar een low-budget, maar zeer soepel lopende molen. De molen is ontworpen voor het vissen op Zoetwater en voornamelijk gericht op bolognese, forel en verschillende vormen van het vissen op snoek, baars of snoekbaars. Zo heeft de slip ruim voldoende kracht om te vissen op commercials en het gevecht aan te gaan met grote karpers. De combinatie van het lage prijspunt, Shimano kwaliteit en het moderne design maken deze molen uitermate geschikt voor zowel onervaren als ervaren hengelsporters.

Met lijn

River molen

€ 75,00

River molen

€ 75,00

Orginele river molen 

Met lijn en voorslag 

Perfecte staat 7

Merk Quik D.A.M 

gear ratio se 130m

KLEUR CREAM 

 

Merk : D.A.M QUIK SE 130m 

Kleur rood 

Zit lijn op de molen 

Okuma Stinger ZL30

Remsysteem haspel achter. Geweldige allround molen voor zee- of grofvissen/spinnen. Slechts een klein aantal keer gebruikt,

De Okuma Inspira is een strak gedesignde molen met een extreem laag gewicht. Hij is gemaakt van het composiet C-40X carbon en versterkt aluminium waardoor hij uitermate sterk is. De Okuma Inspira bezit een aantal technologische oplossingen die hem extra bijzonder maken. Zo bezit hij een cyclonic flow rotor (CFR), wat betekent dat er tijdens het draaien een luchtstroom door de molen gaat waardoor vuil minder snel blijft zitten en vocht veel sneller droogt. Zoals andere topmodellen van Okuma heeft de Okuma Inspira ook het precision elliptical gearing systeem waardoor zijn de tandwielen vrijwel zonder wrijving in elkaar grijpen. Hierdoor zijn extra lange worpen mogelijk, kan je preciezer werpen, heeft de molen een langere levensduur, en werkt de slip nog constanter. Ook heeft de Okuma Inspira torsion control armor, wat betekent het frame van de molen zo is ontworpen dat hij extra veel kan verduren. Zo staat hij zijn mannetje. De Okuma Inspira licht dankzij het gebruik van EVA-foam erg fijn in de hand. Hij wordt door ons met een extra grafieten spoel aan je geleverd.