De voorn, een echte klassieker voor het vissen met dood aas. Veruit de meest gebruikte en natuurlijkste aasvis die verkrijgbaar is. Deze aasvis heeft in al die jaren zijn kracht zeker niet verloren. Zowel snoek, snoekbaars als meerval is er gek op.

Aasvis vacuüm verpakt per 4 stuks

Lengte: ca. 15-21 cm

Gewicht: 450-550 gr

De grote voorn, een echte klassieker voor het vissen met dood aas. Veruit de meest gebruikte en natuurlijkste aasvis die verkrijgbaar is. Deze aasvis heeft in al die jaren zijn kracht zeker niet verloren. Zowel snoek, snoekbaars als meerval is er gek op.

Aasvis vacuüm verpakt per 2-3 stuks

Lengte: ca. 20-28 cm

Gewicht: 450-550 gr

Deze mooie kleine vette haringen zijn geschikt voor het vissen met dood aas. Deze vis heeft een zachte structuur. Roofvis is dol op deze vette hap.

Aasvis vacuüm verpakt per 5 stuks

Lengte: ca. 15-20 cm

Gewicht: 450-550 gr

Deze mooie grote vette haring is geschikt voor het vissen op snoek en meerval. De aasvis heeft een zachte structuur. Roofvis is dol op deze vette hap, vooral in de koude wintermaanden is deze perfect inzetbaar.

Aasvis vacuüm verpakt per 4 stuks

Lengte: ca. 21-26 cm

Gewicht: 450-550 gr

Deze aasvis heeft een sterke geur en een geweldige structuur waar de haken perfect in gezet kunnen worden. De sardine valt de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit de sportvisserij, een top aasvis waarop goed gevangen wordt.

 Aasvis vacuüm verpakt per 4 stuks

Lengte: ca. 18-23 cm

Gewicht: 350-450 gr

Deze makrelen zijn geschikt voor het vissen op snoek en meerval. Door de mooie taaie structuur van deze vis is het ook mogelijk om deze in te zetten voor het slepen. Ook kunnen deze makrelen gebruikt worden als voerstukken door ze zelf in stukjes te snijden.

Aasvis vacuüm verpakt per 4 stuks

Lengte: ca. 17-25 cm

Gewicht: 450-550 gr

Deze makrelen zijn geschikt voor het vissen op snoek en meerval. Door de mooie taaie structuur van deze vis is het ook mogelijk om deze in te zetten voor het slepen. Perfect voor de grote roofvissen. Ook kunnen deze makrelen gebruikt worden als voerstukken door ze zelf in stukjes te snijden.

 Aasvis vacuüm verpakt per 3-4 stuks

Lengte: ca. 25-30 cm

Gewicht: 450-550 gr

Deze horsmakrelen zijn geschikt voor het vissen op snoek, snoekbaars en meerval. Door de mooie taaie structuur van deze vis is het ook mogelijk om deze in te zetten voor het slepen. Horsmakrelen zijn één van de meest gebruikte aasvissen in de sportvisserij.

Aasvis vacuüm verpakt per 5-7 stuks

Lengte: ca. 17-22 cm

Gewicht: 400-550 gr

Zandspiering, geschikt voor het vissen op snoek en snoekbaars. De sterke geur van de spiering maakt hem perfect voor het vissen op snoek en snoekbaars.

Aasvis vacuüm verpakt per ca. 13-17 stuks

Lengte: ca. 13-18 cm

Gewicht: 200 gr

De sterke geur van spiering maakt hem erg succesvol.Deze aasvis is perfect te gebruiken voor de fireball of dropshot!

 Aasvis vacuüm verpakt per ca. 30 stuks

Lengte: ca. 3-8 cm

Gewicht: 175 gr

De sterke geur van de spiering maakt hem erg succesvol. Deze aasvis is perfect in te zetten voor het vissen op baars en snoekbaars. Door het kleine formaat is de spiering perfect te gebruiken voor op de dropshot.

Aasvis vacuüm verpakt per ca. 18-25 stuks

Lengte: ca. 7-11 cm

Gewicht: 120 gr

Grote spiering, geschikt voor het vissen op snoek en snoekbaars. De sterke geur van de spiering maakt hem perfect voor het vissen op snoek en snoekbaars.

Aasvis vacuüm verpakt per ca. 11-16 stuks

Lengte: ca. 12-18 cm

Gewicht: 250 gr

Deze kleine sprot is perfect voor het vissen op baars en snoekbaars. Deze vis is vettig en heeft een prachtige opvallende zilverkleurige huid.

Aasvis vacuüm verpakt per ca. 10-18 stuks

Lengte: ca. 8-13 cm

Gewicht: 200-250 gr

Op alle prebaits vacuum verpakte producten zitten 

2 weken  levertijd !!!!!