Een goede onthaaktang is een essentieel onderdeel van iedere visuitrusting. Deze Ultimate Curved Forceps onthaaktang is gemaakt van gehard roestvrijstaal, waardoor deze lang meegaat en niet snel zal roesten. De tang kan worden vastgezet in diverse standen, zodat deze ook kan worden gebruikt om andere zaken mee vast te klemmen. Perfect voor wit-, zee- en kleine roofvis.

Verkrijgbaar in vier doorschijnende kleuren. Deze krimpslang met een diameter van 1,6 mm is de perfecte maat om over het oog van haken te gaan en een 'kicker' te creëren. Dit zorgt ervoor dat je haak in de take draait, voor maximale penetratie van de haak en het stoppen van blow-outs. Kodex shrink-rig heeft een krimpverhouding van meer dan 50%!

Rubbers

€ 3,80

Rubbers

€ 3,80

Deze staartrubbers zijn zo gevormd dat ze een perfecte vorm hebben wanneer ze aan onze loodclips worden bevestigd, waardoor ze gestroomlijnd zijn voor het werpen. De niet-flitsende doorschijnende kleuren gaan perfect samen met verschillende bodems van het meer om een ​​volledig verborgen tuigage te creëren.

Gebruik in combinatie met Kodex anti-wirwar sleeves om rigs te maken die snel aan of uit kunnen worden geklikt. Het Carp-type is maat 8 voor alle populaire loodclips, terwijl de Flexi/Heli-wartels maat 11 hebben voor de perfecte helikopteropstelling. Beide hebben een volledig matte anti-glare afwerking om je rig verborgen te houden.

Ring swivels

€ 4,00

Ring swivels

€ 4,00

Deze wartels geven uw rig-opstelling totale flexibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor een natuurlijke presentatie, vooral op stijve rigs. Ze hebben een volledig ontspiegelde afwerking die van vitaal belang is voor het verbergen van de rig. Je krijgt 12 ringwartels in een pakket en duidelijke gebruiksaanwijzingen staan ​​op de achterkant van de verpakking. Verkrijgbaar in maat 8 en 11.

Lucht mais

€ 2,60

Lucht mais

€ 2,60

Air-Corn van Kodex heeft het perfecte drijfvermogen voor pop-up en zig rigs. Het is zacht om gemakkelijk met een naald te piercen en is verkrijgbaar in een reeks heldere aantrekkelijke kleuren, plus een glow-in-the-dark Air-Glow-versie. Geleverd in mega waarde pakketten van 20 stuks.

Bolie naald

€ 2,80

Bolie naald

€ 2,80

Het assortiment Viz-gereedschappen van Kodex omvat boilienaalden die verkrijgbaar zijn met vergrendeling en prikkeldraaduiteinden, ideaal voor het afbinden van haarlussen en het doordringen van hardere boilie-aas of voorgeweekte mixers bij het vissen aan de oppervlakte, evenals stringernaalden met vergrendeling en haakuiteinden die geschikt zijn voor alle soorten zacht karperaas en voor het doortrekken van PVA of loden kern. De aasboor is een geweldig hulpmiddel voor het boren van noten, mixers en harde pellets die klaar zijn om te worden geregen. Alle dit gereedshap heb een ergonomisch ontworpen handgreep met zachte handgreep die oplicht in het donker voor zichtbaarheid tijdens nachtelijke sessies

Karpults zijn supersterke robuuste caty's die zijn ontworpen met de straf die karpervissen kan veroorzaken bij bepaalde uitrustingsstukken. De frames met gecamoufleerde afwerking zijn gemaakt van een speciaal met glasvezel gevuld harspolymeer dat de treksterkte sterker maakt dan een legering. Ze hebben een stevige handgreep die ergonomisch is ontworpen voor maximaal comfort en grip wanneer ze in de hand worden gehouden. De latex is aan het frame bevestigd met speciale 'slugs' die draaien om latextwist te stoppen en klitten te voorkomen. Het zakje wordt aangedreven door volledig natuurlijke latex in een niet-flitsende zwarte kleur. Zowel het Boilie-zakje als het Particle-zakje zijn gemaakt van speciaal met nylon versterkt materiaal, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan het naaiwerk en de oogjes om te voorkomen dat ze openbreken, zelfs na vele, vele toepassingen. Ze zijn nauwkeurig en precies en zullen enorme afstanden afvuren. Verkrijgbaar in Boilie pouch en Particle pouch uitvoeringen.

Stomende tool

€ 2,50

Stomende tool

€ 2,50

Met deze tool kun je gemakkelijk een perfecte curve stomen terwijl je je vingers veilig en uit de buurt van de stoom houdt. Het is gemaakt van speciaal hittebestendig polymeer en heeft een verstelbare schuif voor verschillende curvelengtes. De ideale gadget voor Chod of soortgelijke rig-opstellingen.

 

IQ vrijlopende back-kabels zijn eenvoudig te bevestigen en stellen u in staat om ze precies naar uw persoonlijke voorkeur in te stellen. U bepaalt zelf hoe gemakkelijk u wilt dat het achterste snoer veilig wordt losgemaakt - duw volledig naar binnen en ze blijven stevig totdat ze echt blijven haken, of u kunt ze veilig losmaken met minimale druk.

Verkrijgbaar in pakjes van 3 stuks

20 grams

Super heavy

€ 8,00

Super heavy

€ 8,00

Graviton stopverf heeft een hoog wolfraamgehalte, zwaargewicht dat de contouren op de bodem van het meer omhelst en snel zinkt. Het wolfraam in Graviton-plamuur heeft een relatieve atomaire massa (Ar) van 184 - een van de zwaarste elementen in het hele universum - en een hoge dichtheid (?) van 19 g/cm3. Verwarm de stopverf een tijdje in uw hand en deze zal zacht en plakkerig worden, en buigzaam voor het door u gekozen materiaal, met zijn sterk hechtende eigenschappen. Eenmaal aangebracht en in het water, zal de stopverf uitharden en stevig vasthouden. Team Kodex heeft het gedurende een aantal maanden getest en beschouwt Graviton nu als essentieel voor een correcte rig-presentatie - gebruik het en verbeter uw vangstpercentage.