Een mysterieuze naam, dat is wat perfect bij deze pellets past. Het is een niet alledaags aas dat op alle wateren zal inslaan als een bom! Door de vele wateroplosbare attractoren en de bijzonder goed verteerbare melen, heb je met deze pellet iets unieks in handen. De Red Mystery bestaat onder andere uit een mix met Robin Red en een zeer goede vismeel, die er voor zorgen dat deze pellets een licht pittige smaak heeft en een mooie hoeveelheid eiwitten. Deze bol is dan ook een zeer goede voedingsbron voor de karper. Een niet alledaags ingrediënt , zorgt er mede voor dat deze pellet ook een licht vlees achtig karakter heeft.  De zeer fijne structuur van de pellet, helpt enorm mee om deze bol te voorzien van de bait boosters, waardoor je de bol een extra prikkel mee geeft de de karper zeker zal aanzetten tot eten. Door gebruik te maken van een vismeel dat zeer goed oplosbaar is, zal de bol continu een voedselsignaal afgeven. Op veel  lastige wateren maakt uniek, degelijk en voedzaam aas het verschil. De vis blijft terugkomen voor dit aas. Wij zijn er zeker van dat je met deze pellet het verschil gaat maken. De pellet is perfect in te zetten voor een langere voercampagne. Zeker de lastig vangbare vissen zal deze bol waarderen, gezien zijn perfecte voedingswaarde. De pellet voorziet voor een zeer groot deel de behoefte van de karper, waardoor hij eerder gezien zal worden als een dagelijkse maaltijd, in plaats van een snelle snack. De Red Mystery heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een 'big fish' aas is.

De Epic Orange is 'DE' pellets waar de vaste CBB klanten al jaren lang voor terug blijven komen! De boilie is laag van voedingswaarde, maar enorm attractief en uniek in smaak. De basismix betaat uit een groot deel voor uit maisproducten, die ervoor zorgen dat de vis het aas snel accepteert en herkent.  Verder is deze pellet verrijkt met melkproducten, waardoor het aas een licht romig karakter heeft. Door de unieke samenstelling van flavours, waaronder de alom bekende CBB citrus, is deze pellet zeer opvallend wat betreft smaak en geur. De Epic Orange is door zijn lage voedingswaarde en snel verteerbare ingrediënten een perfecte boilie om in de zomer in te zetten. De zomerperiode staat bekend als een lastige periode, aangezien er voor de karper een grote hoeveelheid natuurlijk voedsel te verkrijgen is. Natuurlijk voedsel, zoals larven en mosselen bevatten een boel eiwitten. Bijna geen boilie kan hier tegen op. Daarom adviseren wij om tijdens deze warme maanden niet te concurreren met natuurlijk voedsel, maar de vis juist iets totaal anders te geven. De afgelopen jaren heeft deze tactiek ons meer dan voldoende overtuigd om op de voet door te gaan en toch succes te boeken! Ook voor de riviervissers en de frankrijkvissers die veel last kunnen krijgen van witvis, is deze pellet ideaal. De boilie bevat geen vismelen, waardoor de witvis en/of dwergmeervalletjes er een stuk minder in geïnteresseerd zijn.

De Nutty Fruit Blend is een pellet gebouwd op birdfoods en een lading aan tijgernotenmeel. Door er een nette hoeveelheid van maar liefst '3' verschillende flavours aan toe te voegen, heb je een uitgebalanceerde pellet die het grootste deel van het jaar perfect te gebruiken is. Wat deze pellet zo bijzonder maakt, is dat de fruitige flavours zich goed verspreiden, zowel horizontaal, als verticaal, waardoor ze in verschillende waterkolommen te detecteren zullen zijn. Het is dan ook niet voor niks dat we deze bol dan ook maar als te graag inzetten op grote wateren met een kleiner bestand aan vis. Ook op de kleinere wateren waar je kort de tijd hebt om te scoren, is dit een ware killer! De licht roze kleur geeft een zeer sterke visuele prikkel onder water. Door deze pellet te combineren met de pellets en de liquids, heb je een enorme goede instant werking en zal het aas niet lang onaangeroerd blijven liggen. De Nutty Fruit Blend is een goed verteerbare pellet, waardoor je dit aas in veel verschillende jaargetijden kunt inzetten.

Ben je opzoek naar een romige, zoete pellet? Dan is de Milky Ice Cream zeker iets voor jou! De unieke flavour die we in deze pellet verwerken, zorgt er onder andere voor dat je met een aas vist dat geen enkele andere firma zal kunnen maken of leveren. We zijn dan ook zeer trots om dit product. Deze pellet kun je het hele jaar goed gebruiken, al adviseren wij hem om vooral te gebruiken in met name de zeer koude omstandigheden. Het vroege voorjaar en de winterse maanden zijn ideaal om met deze boilie aan het werk te gaan. De boilie heeft een hoge 'doorloopsnelheid', aangezien de pellet bestaat uit goed verteerbare melen en heeft de pellet door zijn hoge percentage aan melkpoeders een zeer wolkende werking. De karper zal dus veel korter verzadigd zijn waardoor het meer de behoefte heeft om te blijven eten. De pellet is lichtbruin van kleur. Deze kleur steekt mooi af tegen de bodem en ziet er 'washed out' uit. 

Wanneer je opzoek bent naar de ultieme zoete knaller! De White Cananga is een mierzoete pellet met een fraaie witte kleur. De pellet is zeer goed verteerbaar en dus in alle jaargetijden in te zetten. Wat deze pellet uniek maakt is dat er een hoogwaardig plantenextract in verwerkt zit dat een ultieme aantrekkingskracht op de karper heeft.

De Squid Garlic Robin Red is de ideale pellet om op een water mee te starten. Deze 'allrounder' heeft alles in zich om altijd en overal te scoren. Deze pellet bevat een hogen hoeveelheid garlic en squidpoeder, waardoor de pellet een echte stinker is. Naast de verschillende flavours die de pellet rijk is, bestaat de pellet voor een groot deel uit Robin Red. We hebben ervoor gekozen om de verschillende attractoren in zowel poedervorm, als in vloeibare vorm toe te voegen. We zijn er dan ook zeer zeker van dat elke ingrediënt een andere werking heeft op de vis, waardoor je met een aas vist dat bijna elke vis zal prikkelen. Voor de 'Frankrijk' vissers is dit zeker een aanrader. De bol is attractief, maar heeft ook een voedzame werking. Perfect om een langere periode mee te vissen en de karper te voeden. 

Deze pellet zit boordevol flavours en attractors. Wat deze pellet uniek maakt, is dat er een zeer 'prikkelende' mengeling van wateroplosbare actractoren in zit. Door er een flinke lading vloeibare krill en krillmeel en vismeel aan toe te voegen, krijg je een enorme voedselprikkel waar de karper maar moeilijk vanaf zal kunnen blijven. Het hoge percentage schelp en schaaldieren meel, zorgt ervoor dat de karper zal blijven terugkomen op deze pellet. De bol heeft een zeer doordringende geur en de opvallende smaak.  De pellet bevat vele vrije aminozuren en zal daardoor snel gevonden worden door de karper. De Shellfish Krill bevat dus hoge hoeveelheid essentiële vetten en heeft het een zeer degelijk (dierlijk) eiwit percentage met een sterk aminozuur profiel. Ideaal om op te gebruiken op dressuur wateren waar de karper de klappen van de zweep inmiddels kent. 

Deze pellets onderscheidt zich wel heel opvallend tussen de rest van de CBB range. Lange tijd is deze boilie uit het assortiment gebleven, tot NU! Door het spicy karakter Chilivlokken en zaden gecombineerd met de zoete Perzik flavour is dit een ware killer gebleken in de karpervisserij. Door de snelle vertering zie je vaak al dat de karper de restanten van de spicy peach al achterlaat op je onthaakmat. Mede dat ook deze Peach bol gestoomd is versterkt dit ook onderwater, zodat het aas snel gevonden wordt. Zoals bekend bij velen wordt ons aas continue versgedraaid wat ook een toegevoegde waarde heeft op het vangen van karpers.