De Nightlight 3mm x 25mm van LINEAEFFE is een uitstekende breekstaaf voor het vissen in het donker met de vaste hengel. Deze breekstaaf kan men met behulp van een kopje op de breekstaaf bevestigen. Ideaal om je dobber fijn uit te loden.

Merk:LINEAEFFE

Kleur:Yellow

 Materiaal:KUNSTSTOF

Categorie:Accessoires

 

De nieuwe Fladen Jigheads zijn voorzien van een felle kleur en vlijmscherpe haak, zodat deze in combinatie met je favoriete shads de ideale prooi vormen voor de grootste onderwaterrovers! De loodkoppen zijn voorzien van hoogwaardige bevestigingspunten en een kwalitatieve weerhaak om lossers zoveel mogelijk te voorkomen. Door het breed aantal beschikbare varianten is voor ieder denkbare shad een passende match mogelijk!

Specificaties

- Felle loodkoppen met vlijmscherpe haken

- Kwalitatief en betrouwbaar

- Voorzien van weerhaak

- Extra houvast in de shad

- Geschikt voor diverse vormen van roofvissen

Maat haak 6

Gewicht 15 gr

Kleur rood

Inhoud 5 stuks

power bait

€ 3,99

power bait

€ 3,99

Dit unieke glitter aas vangt alle licht op en reflecteert dat op zo'n manier dat het de aandacht trekt van vissen. Daarnaast geeft het unieke lokstoffen af waardoor het attractiever wordt. Voor de forellen lijken de glitters op schubben van prooivissen.

Foreldeeg, of ook wel Troutbait is al jarenlang forelaas nummer één. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, geuren en smaken. Het kiezen van kleuren is vaak erg lastig, over het algemeen kiest men bij troebel water een zeer felle kleur en bij helder water juist een natuurlijke kleur. Uiteraard gaat deze regel niet altijd op en is het altijd verstandig verschillende soorten mee te nemen naar de waterkant zodat je kunt variëren. Het is heel belangrijk dat dit foreldeeg zo op de haak wordt gezet dat het mooi draait tijdens het binnen vissen. Dit wordt vaak gedaan door het deeg op je knokkel te drukken en op deze manier een soort schoepje te maken. Het kan natuurlijk ook heel eenvoudig met een deegvormer, even aanknijpen en je hebt de perfecte vorm.

Kleur     Geel

Inhoud (gr)        50

Vissoort    Forel

Merk     Berkley

Een goede onthaaktang is een essentieel onderdeel van iedere visuitrusting. Deze Ultimate Curved Forceps onthaaktang is gemaakt van gehard roestvrijstaal, waardoor deze lang meegaat en niet snel zal roesten. De tang kan worden vastgezet in diverse standen, zodat deze ook kan worden gebruikt om andere zaken mee vast te klemmen. Perfect voor wit-, zee- en kleine roofvis.