Starfish Number One Molasses is smaakmaker én lokstof. Dit stroperige toevoegingsmiddel voor witvis en karper is in 2 variaties verkrijgbaar in een handige 300 ml verpakking. Number One Molasses is zeer geconcentreerd waardoor met één flesje tot 5 kg lokvoer aangemaakt kan worden.

Inhoud: 300 ml. / 450 gr.

Beschikbare smaken:

- naturel

power bait

€ 3,99

power bait

€ 3,99

Dit unieke glitter aas vangt alle licht op en reflecteert dat op zo'n manier dat het de aandacht trekt van vissen. Daarnaast geeft het unieke lokstoffen af waardoor het attractiever wordt. Voor de forellen lijken de glitters op schubben van prooivissen.

Foreldeeg, of ook wel Troutbait is al jarenlang forelaas nummer één. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, geuren en smaken. Het kiezen van kleuren is vaak erg lastig, over het algemeen kiest men bij troebel water een zeer felle kleur en bij helder water juist een natuurlijke kleur. Uiteraard gaat deze regel niet altijd op en is het altijd verstandig verschillende soorten mee te nemen naar de waterkant zodat je kunt variëren. Het is heel belangrijk dat dit foreldeeg zo op de haak wordt gezet dat het mooi draait tijdens het binnen vissen. Dit wordt vaak gedaan door het deeg op je knokkel te drukken en op deze manier een soort schoepje te maken. Het kan natuurlijk ook heel eenvoudig met een deegvormer, even aanknijpen en je hebt de perfecte vorm.

Kleur     Geel

Inhoud (gr)        50

Vissoort    Forel

Merk     Berkley

Uitverkocht

crack lever zero

€ 14,00 € 12,00
Uitverkocht
Uitverkocht

crack lever zero

€ 14,00 € 12,00

In talrijke producten zal je hem dan ook terug vinden.
We bieden hem aan in kleine hoeveelheden omdat hij zo sterk is.
Het is ideaal te gebruiken voor het aanstippen van de maden of de boilies.
Voor de zelfdraaiers is het mogelijk deze flessen te bestellen in halve liters maar dit is alleen op aanvraag.

Sale!

lever flesje

€ 9,00 € 8,00
Sale!
Sale!

lever flesje

€ 9,00 € 8,00

Top Secret lever concentraat is een hoogwaardig aroma concentraat. Dankzij de hoge concentratie aan geurstoffen is dit aroma zeer effectief in het aantrekken van vissen. Ideaal als toevoeging aan lokvoer, enkele druppels is genoeg.

Sale!

brasem killer

€ 10,00 € 8,00
Sale!
Sale!

brasem killer

€ 10,00 € 8,00

Top Sectret BRASEM KILLER, de Aroma's van Top Sercret voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ze bezitten zwaar gedoseerde aromacomponenten en intensieve smaakfactoren. De vis zal deze aroma's niet alleen ruiken, maar ook proeven!

Onderaan meer informatie

Merk: Top Secret
Benaming: Brasem Killer vloeibaar
Inhoud: 50 Ml

Vloeibare Melasse is een donkere stroperige vloeistof die gemaakt is van het residu na suikerbereiding. Hierdoor is het erg zoet en goed te gebruiken in vrijwel elk voor. Gebruik maximaal 10% in je voer. Niet voor menselijke consumptie

1L per fles 

noot muskaat

€ 3,50

noot muskaat

€ 3,50

noot muskaat 

ideaal voor je voertje 

kan je makkelijk je eigen hoeveelheid 

toevoegen 2 soorten dekseltje 

kaneel

€ 3,50

kaneel

€ 3,50

kaneel 

ideaal voor je visvoertje 

je kunt je eigen hoeveelheid er door mengen 

2 soorten dekseltje 

knoflook potje

ideaal voor door je voertje 

2 soorten dekseltje 

je kunt je eigen hoeveelheid mengen