onze witvis voeren

nieuw bij ons in het arsortiment 

ons eigen witvis voertje 

licht voer 

nieuw bij ons in het arsortiment 

onze eigen lok voer voor het witvissen 

vangt goed en ideaal 

donker voertje

dream teammix

€ 4,50

dream teammix

€ 4,50

Dit bruine voer heeft een fijne structuur. Het staat bekend als een allround voer aangezien het eerst kleine vis naar de voerstek lokt, maar later ook de grotere vissen zich zullen melden aan de stek. Dit voer is ideaal te gebruiken als basis. Door toevoeging van een meer specifiek voer, zoals EVEZET Brasem Bruin, kan er meer gericht gevist gaan worden. De unieke geur van deze mix draagt zeker bij aan een positief resultaat.

-Allround witvisvoer
-Fijne structuur
-Vijvers
-Langzaam stromende kanalen
-Havens

Evezet Dreamteammix is een allround voertje. Hiierdoor zullen er verschillende vissoorten op af komen, waaronder voorn, winde, blieken, kolblei, brasem en zeelt.

Evezet Dutch Pro Teammix is een donker gekleurd voer met een actieve werkingen en fijne structuur. Ideaal om de kleine vis snel naar de stek te lokken en te vangen met de vaste stok. Uitermate geschikt voor voorn, winde, blieken, kolblei en karper.

is een lokvoer ontwikkeld voor het vissen op grotere vissen zoals brasems, karper, zeelt en dergelijke.

Kant en klaar lokvoer voor voorn. ook witvis is hier niet vies van Alleen water aan toevoegen en ballen van maken. Bij stromend water kunt u leem aan het voer toevoegen. Het is een basis lokvoer u kunt eventueel experimenteren met smaak- en geurstoffen of gekiemde hennep aan het lokvoer toevoegen.
Inhoud: 1kg

De passieve werking van dit Feeder lokvoer zorgt ervoor dat vooral grote vis naar de voerstek worden gelokt. In combinatie met de rustige aasaanbieding die bij het feedervissen hoort, is de kans groot dat je deze ook gaat vangen.

Een lokvoer met een passieve werking. Dit Evezet feeder lokvoer is geschikt voor het feedervissen op kanalen en rivieren.

Lokvoer voor de feeder Dit licht gekleurde voer heeft een hoge kleefkracht. Deze kleefkracht maakt het voer zeer geschikt voor het vissen met de feeder

 

Dit voornvoer is ontwikkeld in samenwerking met het Evezet Fishing Team. Na de grote successen op wereldkampioenschappen zijn er twee varianten voornvoer ontwikkeld. Dit donkere voer selecteert de grote voorn en zit vol met ingrediënten die ook in de koudere periodes zeer effectief zijn. Het is leverbaar in een donkerbruine en zwarte variant en kan als compleet voer worden gebruikt. Indien u dit wenst is het product ook te combineren met het feeder en voornvoer. Wij adviseren om 50 gram additief per Kilo voer toe te voegen om het voer snel te laten werken.

Een complete mix Allround Black grondvoer die gemaakt is van verschillende hoogwaardige ingredienten. Dit lokvoer is goed in te zetten bij het vissen op Brasem, Voorn, etc. en is zwart van kleur.

2 kilo zak 

Een complete mix grondvoer die gemaakt is van verschillende hoogwaardige ingredienten. Dit lokvoer is goed in te zetten bij het vissen op Brasem.

dit zijn 2 kilo zakken

Een complete mix grondvoer die gemaakt is van verschillende hoogwaardige ingredienten. Dit lokvoer is goed in te zetten bij het vissen met de feederhengel.

dit zijn 2 kilo zakken

Dit Brasem Lokvoer van Evezet is goed te gebruiken op vijvers en langzaam stromende kanalen met de vaste stok, feeder of matchhengel.
Evezet Teammix Brasem is een kant en klaar lokvoer die erg geschikt is voor Brasem, Bliek en Kolblei.

Geel
Teammix Brasem Geel dankt zijn kleur aan Curcuma, Brasem houdt van dit specerij. Dankzij zijn kleur is dit lokvoer geschikt voor troebele vijvers en kanalen met een donkere bodem.

Dit Brasem Lokvoer van Evezet is goed te gebruiken op vijvers en langzaam stromende kanalen met de vaste stok, feeder of matchhengel.

deze variant heeft een passieve werking en bevat bestanddelen waar de brasem gek op is. Goed te gebruiken op vijvers en langzaam stromende kanalen met de vaste stok, feeder of matchhengel.

dit zijn 1 kg zakken

berlock voer

€ 3,50

berlock voer

€ 3,50

Bij het aanmaken van het voer kleurt het voer oranje.

Het poeder zorgt ervoor dat de vis langer op uw voerstek blijft.

De vis laat een agressieve aanbeet zien (geen gesabbel meer)

Het poeder is ook ideaal om te gebruiken over u maden en casters.

Bij zeer moeilijke visserij voegt u in uw voerkorfje één eetlepel Berlok Power toe.
Dit voerkorfje lost u op uw voerplaats en u herhaalt dit eventueel na 15 à 20 minuten nog een keer.
Als er vis in de omgeving aanwezig is en het poeder met voer opneemt, zult u merken dat het werkt.

berlock voer

€ 14,00

berlock voer

€ 14,00

dk absolute black 

4 kilo zakken 

dit is de donkere kleur  

top kwaliteit